Hitchhikers Guide To The Galaxy

de podcast
The Hitchhikers Guide To The Galaxy

Een paar seconden voordat de aarde wordt vernietigd om plaats te maken voor een intergalactische snelweg, wordt Martha Dent gered door haar vriend Ford – een alien in een mensenlichaam. Samen met Zaphod Beeblebrox (de slechtst geklede president in het universum), Marvin (een depressieve robot) en Trillian (een oude vlam van Martha), beleven ze de meest bizarre space avonturen. Zo proberen ze Vogon Karaoke te overleven, kernraketten te ontwijken en gaan op zoek naar het Ultieme Antwoord op de vraag van het Leven, het Universum en Alles. 

Deze superkomische, uiterst ongemakkelijke en vaak compleet geschifte spacecomedy mag je niet missen! Gebaseerd op de wereldberoemde reeks van Douglas Adams.

ACT voorstelling werd podcastserie

De bedoeling was een theaterversie van ‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’, het werd door corona een podcastserie. Twee weken voor onze première ging de eerste lockdown in en moesten we helaas stoppen. Toen we weer voorzichtig naar school mochten bouwden we een studio op het onaffe decor en spraken we alles in. En op het resultaat ben ik trots, met alle leerlingen die dit bizarre script tot leven hebben gewekt. Inclusief muziek!

Luister hieronder de afleveringen!

Je kan ook abonneren via je favoriete podcastapp. Klik dan hier

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

ACT / Adelbert College2020-2021